De V&J afdeling zoekt een stagiaire voor na de zomer

De Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de Europese Unie te Brussel zoekt voor de afdeling Veiligheid en Justitie (cluster wetgeving) een stagiair(e) voor een periode van 6 maanden vanaf 1 september 2017.

Stagevacature

Een stage bij de PV EU bij de afdeling Veiligheid en Justitie biedt de stagiair(e) de gelegenheid om kennis te maken met het werken in een Europese omgeving en met de werkzaamheden en rol van de PV EU daarin. Uitgangspunt is dat de stagiair(e) kennis maakt met zoveel mogelijk facetten van het werken op de PV, maar tegelijkertijd ook de (deel)verantwoordelijkheid krijgt over een eigen (deel)project en/of beleidsveld.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel voor meer informatie op de website van werkenvoointernationaleorganisaties

Hoort bij