Informatiebijeenkomst EU-economenconcours

De aanmeldingen voor de selectieprocedures (EU-concours) voor het werven van specialisten op het gebied van financiële economie en macro-economie zijn geopend. Middels deze selectieprocedures zoeken de EU-instellingen naar 55 specialisten op het gebied van financiële economie en 32 specialisten op het gebied van macro-economie (zie aankondiging voor meer informatie). 

Graag nodigt de Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk de Nederlanden bij de Europese Unie geïnteresseerde economen met minimaal 6 jaar werkervaring hierbij uit voor een informatiebijeenkomst over deze EU-concoursen. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 6 december bij de Permanente Vertegenwoordiging (Kortenberglaan 4-10, 1040 Brussel), vanaf 18.00 (inloop vanaf 17.45).

Tijdens deze bijeenkomst zullen Maarten Masselink (Plaatsvervangend Afdelingshoofd Estland, Letland, Litouwen en Nederland bij DG ECFIN) en Jasper de Boer (Senior Voorlichter bij WerkenbijdeEU) o.a. ingaan op de werkzaamheden van macroo-economen en financiële economen bij de EU-instellingen, carrièremogelijkheden voor economen bij de EU-instellingen. Er zullen concrete tips geboden worden voor het concours.

Aanmelden kan door u uiterlijk 1 december om 12:00 te registreren via deze link. Registratie is verplicht. Vergeet a.u.b. niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.