Werving jurist-vertalers bij het Hof van Justitie

Ben jij jurist, heb je gevoel voor taal, heb je naast een perfecte kennis van het Nederlands, grondige kennis van het Frans en een van de overige EU-talen? Kies dan voor een carrière als jurist-vertaler bij het Hof van Justitie in Luxemburg. Een jurist-vertaler vertaalt juridische teksten (arresten van het Hof van Justitie en het Gerecht, conclusies van de advocaten-generaal, memories van de partijen, enz.) in de taal van het vergelijkend onderzoek vanuit ten minste twee andere officiële talen van de Europese Unie. Daarnaast voert een jurist-vertaler juridische analyses uit in samenwerking met de griffies en de andere diensten van het Hof van Justitie.

Start een mooie carrière in een interessante werk- en leefomgeving met je inschrijving voor de selectieprocedure (het concours). Inschrijven kan tot uiterlijk 3 juli 12.00 uur 's middags.

Bezoek voor meer informatie over deelname aan het concours de website van WerkenbijdeEU.